Tryckeri

Vi erbjuder digitaltryck till konkurrenskraftiga priser, även vid stora upplagor. Få snabbt tillgång till profilerat kontorsmaterial, infobroschyrer och flyers. Behöver ni hjälp med hela processen kan vi formge, trycka, kuvertera och skicka den färdiga trycksaken till ert adressregister. Läs mer och se några exempel på trycksaker här!

Erik Axelsson är den drivande kraften i vårt interna tryckeri som vi kallar Hofors Digitaltryck. Han kom till oss som hemvändare med många års erfarenhet av avancerad trycksaksframställning och har goda kunskaper om det mesta inom området.

Vi kan erbjuda…

FÄRG & BINDNING

Vi hanterar både fyrfärg och gråskala samt kombinationen av dem båda. Vi kan skapa häften med ordentlig bigning och fyrkantsrygg, med utfallande innehåll upp till ett vikt A3. Med variabel data kan ni även använda kirurgisk marknadsföring i er kundkommuniké, som anpassade annonser i text och bild.

TRYCKTA KUVERT

Profilera era kuvert med ert företags logotyp och kontaktuppgifter i fyrfärg.

VISITKORT

Tryck enkelt upp små volymer av visitkort i fyrfärg på tjockt papper till ett billigt pris.

HÄFTEN OCH KATALOGER

Med ordentlig bigning får dina häften en ordentlig och snygg fyrkantsrygg. Dessutom erbjuder vi helt utfallande tryck upp till A3.

VARIABELT INNEHÅLL

Anpassa innehållet i er kundkommuniké med anpassat innehåll. Det kan vara utefter mottagarens köphistorik, geografiskt läge, ålder eller något annat kriterium som delar upp ert urval av adresser.

FORMGIVNING OCH LOGISTIK

Tillsammans med våra duktiga formgivare och lagerpersonal kan hela flödet förläggas hos oss. Från koncept till leverans. Vi kan formge trycksaken efter era önskemål, trycka den (samt kuvert) in-house och slutligen kuvertera hela utskicket. Med förmånliga avtal hos PostNord spar ni tid och pengar.

FLYERS

Få ut ert budskap med en smidig A6-flyer. Precis som för produktblad kan ni trycka upp efter behov.

BLOCK

Profilera anteckningsblock med er logotyp och kontaktuppgifter i fyrfärg.

PRODUKTBLAD

Informera om er produkt med ett produktblad i valfritt utförande. Om er produkt ligger i distribution hos oss kan ni se till att nya kopior trycks upp allt eftersom produkten säljer, och automatiskt skickas med försändelsen till kunden.

KLISTERETIKETTER

Etiketter som enkelt klistras på en stor mängd ytor.

”Det har varit mycket värdefullt för mig att få hjälp med olika typer av trycksaksprodukter. Det har varit allt från produktkataloger till säljblad och affischer. Jag har alltid varit nöjd med resultatet och det känns helt enkelt bra att kunna samla olika funktioner på ett och samma ställe. Processen blir enkel.”
LISA WIBLOM

Wibom Books

Prislista