Om oss

Stardists syfte

Expand Your Potential – så definierar vi syftet med Stardist. Sedan 1994 har vi spelat en viktig roll för många förlag och andra företag som vill nå ut med sina produkter till återförsäljare och konsument. Samarbeten präglade av flexibilitet och kreativitet är vår stora styrka och passion. Genom att erbjuda helhetslösningar vill vi göra det enkelt för både kunder och uppdragsgivare.

Vår affärsidé

Ni har produkten – vi tar hand om resten. Genom att vi tar ansvar för hela hanteringen av produktflödet skapas synergieffekter och ökad effektivisering. Det frigör tid för er att utveckla och fokusera på er kärnverksamhet.

Våra uppdragsgivare

Vi har idag ungefär 1100 uppdragsgivare under vårt tak. Förutom bokdistribution och 3PL bedriver vi även en omfattande grossistverksamhet med både svenska och importerade varor. Bland återförsäljarna finns de flesta av landets bokhandlare och dessutom ett unikt nät av hundratals återförsäljare inom området hälsa och personlig utveckling. För flera av våra uppdragsgivare tar vi hand om försäljningen till både återförsäljare och slutkonsument.

Våra verktyg

Praktiskt taget alla verktyg och system som vi dagligen använder har vi utvecklat själva. De gör oss oerhört effektiva samtidigt som vi har kunnat lösa många problem och utmaningar genom att skräddarsy exakt för vår verksamhet. I dag har vi flexibla och anpassningsbara system som snabbt och enkelt kan möta nya uppdragsgivares specifika behov.

NopEkvist är vår plattform för uppdragsgivare som vill ha en hemsida med försäljning och exponering av sina produkter. Våra grafiska formgivare och webbdesigners producerar kataloger, säljblad och webbsidor. Med talang för systemutveckling skapar och skräddarsyr vi e-handelslösningar, rapporter, statistik och affärsintegration.

Ett företag som växer stadigt

För att kunna fortsätta växa har vi vid flera tillfällen utökat vår lagerkapacitet. I Falun har vi hand om alla böcker i distribution medan övriga produkter distribueras från vårt lager i Hofors. 

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan uppfylla just dina behov.