E-handel & integration

Behöver du en webbutik?

Våra webbutiker är baserade på nopCommerce, en av de mest moderna och kraftfulla open source e-handelsplattformerna som finns på marknaden. nopCommerce är både snygg och enkel att använda och innehåller hundratals färdigbyggda funktioner som du kan anpassa efter egna behov. Vi kallar vår lösning NopEkvist.

Vi installerar butiken på egen server och du redigerar innehållet direkt via ett webbaserat gränssnitt, med gott om möjligheter för den avancerade användaren likväl som för nybörjaren. Annonsering, kampanjer och erbjudanden skapas lätt med egenutvecklade verktyg, och saknar du en funktion kan vi programmera den åt dig. Du kan också komplettera din butik med artiklar, pressmeddelanden, evenemang och liknande.

Självklart levereras en kassalösning komplett med de viktigaste betalningssätten; faktura, kortbetalning, Swish och internetbank. Din kund har även möjlighet att välja en mellan en mängd olika transportbolag och utlämningsställen i kassan. 

Har du redan en webbutik och behöver integrera den med våra system?

Vi kan enkelt integrera med din webbutik för att få dina ordrar att flöda smidigt in i våra system. En API-integration mellan din webbutik och oss skapar sömlösa “bryggor” och resultatet blir en smidigare drift och en ökad effektivitet.

Det går snabbt att komma igång! Vi har redan färdiga integrationer mot Abicart, Fortnox, NopCommerce, Sello, Shopify, Squarespace, Starweb, Wikinggruppen, Wix och WooCommerce.

Vi erbjuder även ett API om du har en särskild affärsmodell eller vill integrera din butik själv.

Ta steget mot en mer framgångsrik webbutik idag. Kontakta oss för att diskutera hur våra API-integrationer kan ta din verksamhet till nästa nivå genom några klick!

Ring oss på 0290 – 76 76 76 eller maila webb@stardist.se för att komma igång.