Grafisk form

På vår grafiska avdelning kan vi hjälpa dig genom hela processen med att få ditt manus i tryckfärdigt format. Vi sätter inlagan som utformas för att ge en bra läsupplevelse och vi designar omslaget för att passa målgruppen. Det är många val att göra vid en boksättning vad gäller bandtyp, typsnitt, storlek, avstånd och marginaler bara för att nämna några. Vi finns där för dig!

Vi formger även tryckfärdiga annonser, kataloger, affischer, produktblad och pressreleaser med mera. Vi erbjuder även webbgrafik i form av banners, nyhetsbrev och design av webbplatser/webbshoppar. Läs mer här!

Vi kan erbjuda…

WEBBSHOP/WEBBPLATS

Oavsett om ert företag redan har en grafisk profil eller inte hjälper vi er gärna att skapa en webbsida eller en webbshop med vår e-handelslösning NopEkvist.

PRODUKTBLAD/PRESSRELEASER

Vi hjälper er att göra era produkter mer synliga genom formgivning och tryck av snygga och informativa produktblad eller pressreleaser.

KATALOGER

Har ni många produkter som ni vill visa för era kunder? Då hjälper vi er gärna att skapa en katalog!

ANNONSER OCH BANNERS

Vi hjälper er att skapa annonser och digitala banners i alla storlekar och anpassar dem för olika tidningar, kataloger och webbsidor.

BOK- OCH CD-OMSLAG

Vi skapar tryckfärdiga omslag till böcker och cd-skivor.

SÄTTNING AV BÖCKER

Vi ser till att manus blir till bok. Vi gör layout, sättning och skapar ett tryckfärdigt dokument.